Daler Camping

(DK) Hvor kan du finde os?

GPS-koordinater:

N 54.96791, E 8.74506
N 54°58'04", E 8°44'42"

WWW-adresser med mere information:

Lid van S.V.R. Stichting Vrije Recreatie
www.campercontact.nl
Daler Camping (sitecode: 9333)
www.eurocampings.nl
"En hyggelig lille camping. Dejligt toilet, for bevægelseshæmmede. Gulvvarme i badeværelset området. Flere lokale cykelstier. Beliggende i" Nationalpark Vadehavet "med masser af natur, kultur og historie."

- Inspector Mr. A. Nowee (Daler Camping har besøgt i juli 2016).
www.visitdenmark.com/denmark/daler-camping-gdk610693
Daler Camping er den eneste gårdcampingplads i Sønderjylland, og det er beliggende i landsbyen Daler mellem Tønder og Højer.
www.camping.dk/1camping/script/80cpz.asp?plnr=16283
Velkommen til Daler Camping i/ved Højer
- een af de mange skønne campingpladser i Sydjylland. Ovenfor kan du se de kontaktinformationer campingpladsen har stillet til din rådighed.
www.friecampingpladser.dk/414113979
http://www.krak.dk/f/daler-camping:103158685/6280-højer
www.dck.dk/index.php/anmeldelser/63-daler-camping

"Men vi have også fantastiske fugle oplevelser. Svalerne fløj omkring hele tiden, for at fange føde til deres unger, som sad rundt omkring og ventede på mor og far! Vi så flokke af viber, som var ved at samle sig til rejsen sydpå. Og vi så og hørte hundredvis af stære, som allerede nu var ved at samle sig. Faktisk så vi et micro ”sort sol” med et par hundrede fugle, lige efter vi var ankommet, inden kameraet kom frem, men vi så masser af stære der ”snakkende” sad og fouragerede eller fløj i større eller mindre flokke."
Lige i nærheden findes Tønder, Møgeltønder, Højer Sluse, Vidå Slusen marsken, Tyskland og meget andet.

Daler Camping er en dejlig plads, som vi meget gerne vil vende tilbage til. Det siges, at man faktisk kan se sort sol fra pladsen – bare det, er et besøg værd. Men vi er sikre på, at pladsen er et besøg værd, på alle årstider!

Camping hilsen;
Sanne og Søren Christiansen (DCK 2175)