Daler Camping

Covid-19; corona

Maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen

Hartelijk welkom. In verband met het coronavirus geldt op dit moment een speciaal protocol op ons bedrijf.

Ons bedrijf volgt de richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. Wilt u meewerken aan onderstaande voorschriften om de gezondheid van elkaar te beschermen?

 

Het coronavirus

* Verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort.

* Voor alle gasten geldt: als u koorts hebt of verkouden bent komt u niet naar ons bedrijf. Blijf dan thuis. Dit geldt ook voor uw gezinsleden.

 

Wat kunt u zelf doen?

* Geef geen handen, knuffels of kussen.          * Houd 1,5 meter afstand van elkaar.

* Was regelmatig uw handen, langer dan 25 seconden met water en zeep.

* Hoest en nies in een papieren zakdoek of aan de binnenkant van uw elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze daarna weg.

* Meld meteen als iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer ons!

 

Terrein

* Wij wijzen uw plek. Houd 1,5 meter afstand tot anderen.  De speeltoestellen zijn toegankelijk maar wees verstandig. Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met uw kinderen te spelen.

 

Receptie

* Wij zijn geopend maar zullen afstand van u houden. Wij schudden geen handen.  Kom met  1 persoon tegelijk. Wij vragen om uw geduld.

* Als de receptie gesloten is bel met  +45 53263547 Diana

 

Informatievoorziening

* Zorg ervoor dat uw contactgegevens bekend zijn bij ons. Wij kunnen u dan snel informeren over zaken die relevant zijn.

*Dagbezoek of visite is op dit moment helaas niet toegestaan.

 

Sanitairgebouw

* Het sanitairgebouw wordt vaker en met extra hygiëne maatregelen schoongemaakt.  Het aantal gebruikers in het sanitairgebouw wordt beperkt. Let op de voorschriften en houd 1,5 meter afstand. Wij checken met regelmaat of iedereen zich hieraan houdt.  De douches worden uitsluitend gerouleerd gebruikt en met grote regelmaat schoongemaakt.

* Het is toegestaan af te wassen in het toiletgebouw. Maar veiliger is het  gebruik van uw eigen afwasteiltje bij uw caravan of tent.

* De stortplaats voor het chemisch toilet is geopend.

 

Horeca

* Alleen afhalen van broodjes/ontbijtpakket is mogelijk. We spreken met u een tijd af zodat u géén contact heeft met andere gasten.  Het is verboden etenswaren ter plekke op te eten.

* Houd 1,5 meter afstand.

 

Huisarts

* De huisartspraktijk in Højer, is bij:

Læge Uwe Karstensen, Låningen 1, telefoon: (+45) 74782000

*Buiten de praktijkuren (16.00-08.00), in het weekend- en feestdagen 1e hulp:

Éérst bellen met (+45) 70110707 zij bepalen waar u geholpen wordt en op welk tijdstip. Dat kan zijn in Tønder, maar het is ook mogelijk dat u naar Sønderborg sygehus (ziekenhuis) moet komen.

 

Handhaving

* Het zijn bijzondere tijden en deze vragen om bijzondere maatregelen. De veiligheid van u en van ons personeel staan centraal bij onze voorschriften. Hierbij gelden de volgende verwijzingen naar de  regels voor toeristische gasten, zoals vermeld in de RECRON Algemene Voorwaarden Toeristisch verblijf, artikel 9 lid 3

 

Boekingen en betalingen

* Reserveer  en informeer online, dat kan via onze website www.dalercamping.eu. Uiteraard kunt u ons ook mailen op 6280dalercamping@gmail.com of bellen

(+45) 53263547 Diana  of ( +45) 53263546 Marcel.

* Betaal vooraf online zodat u niet naar de receptie hoeft voor de rekening. Dit kan op het rekeningnummer van de ING: IBAN: NL75INGB0750049618. BIC: INGBNL2A t.n.v.: M.F.C.Fonville, Hvidstrengvej 4, 6280 Daler, Denemarken.

*Heeft u vragen over dit protocol of over iets anders?

Bel met (+45) 53263547 Diana                                                                                                   

©corona2020/MF                            

 

Denemarken open voor Nederlandse toerist!

Goed nieuws voor de Nederlandse vakantieganger. De Deense regering heeft vanmiddag bekend gemaakt dat ook Nederlandse toeristen vanaf zaterdag 27 juni weer welkom zijn in Denemarken.

De Deense Minister van Buitenlandse Zaken Jeppe Kofod en de Minister van Justitie Nick Hækkerup hadden vorige week al aangekondigd een lijst te publiceren met landen die Denemarken weer zouden mogen betreden vanaf zaterdag 27 juni. Er was goede hoop om aan te nemen dat ook Nederland op deze lijst, opgesteld door het Statens Serum Institut (equivalent van het Nederlandse RIVM), vermeld zou worden. Aan de hand van een nieuw rekenmodel is getoetst welke landen uit de EU, Schengenlanden en het Verenigd Koninkrijk hiervoor in aanmerking zouden komen. Hierbij is gekeken naar de besmettingsgraad in het land van herkomst. Het maximum aantal werd vastgesteld op 20 infecties per 100.000 inwoners. Nederland telde op het moment van publicatie 5,5 infecties per 100.000 inwoners en heeft daarmee voldaan aan de criteria van het rekenmodel. Het Statens Serum Institut zal dit onderzoek wekelijks uitvoeren en waar nodig het reisadvies per land aanpassen. Voor een verblijf in Denemarken geldt echter nog wel een minimum verblijfsduur van zes overnachtingen. Deze mogen ook op verschillende locaties aaneengesloten worden geboekt.

 

Daler camping kan een PDF verstrekken van 6 aaneengesloten nachten, mits u

dan 1, 2 (of meer) nachten bij ons verblijft.

 

Naast buitenactiviteiten op de vele stranden en in bosrijke gebieden, hebben de Denen een pure en bewuste eetcultuur ontwikkeld en is er door het hele land een gezellig dorps- en stadsleven te ontdekken, in zowel kleine als grote steden. Culturele instellingen zoals musea, theaters en bioscopen, evenals pretparken, aquaria, dierentuinen, botanische tuinen en zwembaden zijn inmiddels heropend en overal worden de geldende voorzorgsmaatregelen voor afstand (in Denemarken 1 meter) en hygiëne in acht genomen.

 

Een deel van het nachtleven is daarentegen nog niet open en een groot aantal evenementen zijn voor 2020 afgelast.

 
Højer