Daler Camping
Undskyld det blev oversat med google translate, måske indeholder det fejl
 
Foranstaltninger til at forhindre spredning af coronavirus
En varm velkomst. En speciel protokol gælder i øjeblikket for vores firma i forbindelse med coronavirus.
Vores firma følger retningslinjerne, som er fastlagt af RIVM (Holland) og den nationale regering. Vi tager også en række ekstra forholdsregler for at forhindre, at virussen spreder sig. Ønsker du at samarbejde med nedenstående regler for at beskytte hinandens helbred?
 
Coronavirussen
* Spredes hovedsageligt gennem hoste- og nysedråber, der hænger kort i luften. Uden for kroppen overlever virussen kun kortvarigt.
* For alle gæster: Hvis du har feber eller har forkølelse, kommer du ikke til vores firma. Bliv derefter hjemme. Dette gælder også for dine familiemedlemmer.
 
Hvad kan du gøre selv?
* Giv ikke hænder, knus eller kys. * Hold 1,5 meter fra hinanden.
* Vask hænderne regelmæssigt med vand og sæbe i mere end 25 sekunder.
* Hoste og nyser i et væv eller på indersiden af ​​din albue.
* Brug silkepapir og smid det bagefter.
* Rapporter straks, hvis nogen er syg, ved at kontakte den lokale læge telefonisk og informere os!
 
Terræn
* Vi peger dit sted. Hold 1,5 meter væk fra andre. Legepladsudstyret er tilgængeligt, men være fornuftigt. Hvis det bliver for travlt, skal du finde et andet sted at lege med dine børn.
 
Receptionen
* Vi er åbne, men vil holde din afstand. Vi ryster ikke hænder. Kom med en person ad gangen. Vi beder om din tålmodighed.
* Når receptionen er lukket, ring +45 53263547 Diana
 
Oplysning
* Sørg for, at dine kontaktoplysninger er kendte for os. Vi kan derefter hurtigt informere dig om spørgsmål, der er relevante.
* Dagsbesøg eller -besøg er desværre ikke tilladt på dette tidspunkt.
 
Sanitetsbygning
* Sanitetsbygningen rengøres oftere og med ekstra hygiejneforanstaltninger. Antallet af brugere i sanitetsbygningen er begrænset. Vær opmærksom på reglerne og hold 1,5 meter væk. Vi kontrollerer regelmæssigt, om alle overholder dette. Bruserne bruges kun roteret og rengøres regelmæssigt.
* Det er tilladt at vaske i toiletbygningen. Men det er mere sikkert at bruge din egen opvaskeskål med din campingvogn eller telt.
* Det kemiske toiletbortskaffelsessted er åbent.
 
Cateringindustri
* Det er kun muligt at fjerne sandwich / morgenmadspakke. Vi er enige med dig et stykke tid, så du ikke har kontakt med andre gæster. Det er forbudt at spise mad på stedet.
* Hold 1,5 meter væk.
 
Læge
* Den generelle praksis i Højer er på:
Læge Uwe Karstensen, Låningen 1, Telefon: (+45) 74782000
* Uden for øvelsestider (16.00-08.00), i weekender og helligdage 1. hjælp:
Første opkald (+45) 70110707 de afgør, hvor du får hjælp og på hvilket tidspunkt. Det kan være i Tønder, men du skal muligvis også komme til Sønderborg sygehus (hospital).
 
Håndhævelse
* Dette er specielle tider, og disse kræver særlige foranstaltninger. Sikkerheden for dig og vores personale er vigtig for vores regler. Følgende henvisninger gælder for reglerne for turistgæster, som anført i RECRONs (fra Holland) generelle vilkår og betingelser for turistophold, artikel 9, stk. 3
 
Bookinger og betalinger
* Book og forhør online, du kan gøre dette via vores hjemmeside www.dalercamping.eu. Selvfølgelig kan du også e-maile os på 6280dalercamping@gmail.com eller ringe til os
(+45) 53263547 Diana eller (+45) 53263546 Marcel.
* Betal på forhånd online, så du ikke behøver at gå til receptionen for regningen. Dette kan gøres på ING-kontonummeret: IBAN: NL75INGB0750049618. BIC: INGBNL2A Attn: M.F.C.Fonville, Hvidstrengvej 4, 6280 Daler, Danmark.
* Har du spørgsmål om denne protokol eller noget andet?
Ring (+45) 53263547 Diana
 
© corona2020 / MF
 
Højer